Privacy-widget


Vis dine kunder eller medlemmer, at du tager deres personoplysninger alvorligt - og at du passer godt på dem.

ComplyTo gør din virksomhed transparent

Hos ComplyTo har vi udviklet en Privacy Widget, der viser dine kunder eller medlemmer, at du behandler deres personoplysninger ordentligt. ComplyTo hjælper din virksomhed med at skabe tillid og tryghed hos kunder, brugere og medarbejdere.

Vi hjælper dig med at udarbejde dine fortegnelser, og du kan altid opdatere dem, når du begynder at bruge et nyt IT-system eller behandler en ny type persondata.

Privacy Widget er en knap, som du kan implementere på din virksomheds website, hvor din senest opdaterede fortegnelse altid vil vises, når dine kunder, medarbejdere og brugere ønsker at se den.

 

Din seneste version er altid online

Man kommer altid længst med åbenhed og ærlighed – det gælder også med persondataloven. Derfor har vi hos ComplyTo gjort det nemmere end nogensinde før, at gøre dine fortegnelser tilgængelige for relevante personer, og de er altid opdateret med de nyeste ændringer i din anvendelse af persondata – helt enkelt og automatisk.

ComplyTo Privacy Widget giver dig mulighed for at vise, at du har taget stilling til alt omkring persondata gennem anvendelsen af ComplyTo. Vi sørger for, at din seneste version altid er online – det eneste du skal gøre er, at linke direkte til din side hos ComplyTo. Lettere kan det ikke blive, og ComplyTo Privacy Widget en funktion, der hører under dit abonnement.

 

 

5 fordele ved at bruge Privacy Widget i ComplyTo

1. FASTHOLD DINE KUNDER VED AT OVERHOLDE GDPR

Med dine fortegnelser viser du dine kunder, medarbejdere og brugere, at du er pålidelig og ansvarlig i behandlingen af deres persondata, samtidig med at du overholder loven.

Forbrugerne er i den grad kritiske over for virksomheder, der ikke overholder GDPR. Ifølge en større forbrugerundersøgelse vil 71 procent af forbrugerne fravælge virksomheder, der ikke overholder Persondataforordningen.

2. ØG TILTROEN TIL DIN VIRKSOMHED

Webshops og andre virksomheder indenfor detailhandelbranchen kan med stor fordel udnytte GDPR til at skabe et omdømme som troværdige persondataansvarlige.

Især fordi at detailhandelbranchen er den branche med lavest tiltro fra forbrugerne. Hele 45 procent af forbrugerne har lavest tiltro til branchen, hvor den næstlaveste tiltro ses hos telekommunikationsbranchen med 16 procent af forbrugerne.

3. BRANDING AF DIN VIRKSOMHEDS SIKKERHED

Ved brugen af ComplyTo’s Privacy Widget sender din virksomhed eller forening et signal til jeres kunder, medarbejdere, medlemmer og brugere om, at I har styr på GDPR. I anvender og opbevarer deres personoplysninger forsvarligt. Tillid fra jeres kunder, medarbejdere, medlemmer og brugere er guld værd!

4. ALTID OPDATERET

Når du laver ændringer i dine fortegnelser, opdateres de automatisk, så dine senest offentliggjorte fortegnelser hele tiden ligger klar til læsning.

De gamle fortegnelser gemmer vi, så du kan vise dem frem hvis Datatilsynet eller andre efterspørger dem.

5. FULD OVERSIGT OVER FORTEGNELSER

Alle dine fortegnelser ligger klart ét sted, og det eneste du skal gøre er at anvende vores Privacy Widget. Så slipper du for at skulle uploade dine fortegnelser, hver gang du har lavet den mindste ændring. Helt enkelt og meget nemt.

Kom i gang i dag

Opret din ComplyTo-konto og påbegynd vejen mod compliance.

Samtidig kan du vise med Privacy Widget, at du passer godt på personoplysninger.